Matka rakennusalan huipulle: Kymmenen vuotta yrittäjäurani varrelta

Tervetuloa lukemaan, mitä kaikkea kymmenen vuoden mittaiselle yrittäjäuralleni on oikein mahtunut! Tämä on tarina siitä, kuinka aloitin yrittäjänä rakennusalalla ja kuinka olen kehittynyt vuosien varrella monipuoliseksi sekä kokeneeksi rakennusalan ammattilaiseksi.

 

Yrittäjäurani sai alkunsa innostuksestani ja intohimostani rakennusalaa kohtaan. Erityisesti rakennusprojektien monipuolisuus kiehtoi minua ja urani ensimmäisinä vuosina sainkin toteuttaa lukuisia mielenkiintoisia projekteja. Kylpyhuoneiden ja kosteiden tilojen saneeraukset antoivat minulle mahdollisuuden näyttää osaamistani ja luoda tyytyväisiä asiakkaita. Myös julkisivuremontit olivat haastavia, mutta palkitsevia projekteja, jotka vaativat niin luovuutta kuin tarkkuuttakin.

 

Kulkiessani urani alkutaivalta oivalsin, että halu oman osaamiseni syventämiseen ja ajan hermolla pysymiseen rakennusalan uusimpiin teknologioihin ja käytäntöihin liittyen oli suuri. Tämän innoittamana päätin ryhtyä opiskelemaan energiatekniikan insinööriksi, mikä mahdollisti entistäkin kestävämmät ja energiatehokkaammat ratkaisut rakennusprojektien toteuttamiseen.

 

Opiskelut avasivat paljon uusia mahdollisuuksia ja valmistuttuani siirryinkin hankkeen toteuttajapuolelta projektien suunnitteluun ja läpivientiin. Olin innoissani uudesta vastuualueestani, joka tarjosi minulle mahdollisuuden olla mukana luomassa entistäkin kokonaisvaltaisempia sekä laadukkaampia rakennusprojekteja. 

 

Uusi roolini opetti hurjasti projektien hallinnasta, aikataulutuksesta sekä budjetoinnista. Tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaidot nousivat merkittävään rooliin, kun vastasin projektien onnistuneesta toteutuksesta yhdessä ammattitaitoisen tiimini kanssa. Rakennusprojektien läpivienti vaati jatkuvaa oppimista ja sopeutumista, mutta samalla se tarjosi haasteita sekä ennen kaikkea mahdollisuuden kehittää itseäni ammatillisesti. 

 

Kymmeneen vuoteen on sisältynyt myös vastoinkäymisiä, jotka ovat opettaneet minulle tärkeitä elämäntaitoja, kuten sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä. Yrittäjäksi ryhtyminen ei aina ole helppoa, mutta jokainen vastoinkäyminen on ollut opetus ja kannustanut minua tekemään asiat entistäkin paremmin. 

 

Voin sanoa olevani ylpeä siitä, mitä olen näiden kymmenen vuoden aikana saavuttanut. Rakennusalan monipuoliset haasteet ovat kasvattaneet minua niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin. Olen kiitollinen kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille, jotka ovat olleet mukana matkallani tukien ja kannustaen minua. 

 

Nyt kun vilkaisen menneeseen ja katselen tulevaan, tiedän, että rakennusala on edelleen intohimoni ja haluan jatkaa sen kehittämistä sekä parantamista. Haluan olla mukana luomassa yhä kestävämpiä ja älykkäämpiä rakennuksia, jotka palvelevat sekä ihmisiä että ympäristöä. 

 

Kymmenen vuoden yrittäjäura rakennusalalla on ollut täynnä opetuksia, haasteita, saavutuksia ja kasvua. Olenkin kiitollinen jokaisesta hetkestä ja uskon, että tulevaisuus tarjoaa vielä paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Yrittäjäksi ryhtyminen on ollut elämäni paras päätös enkä malta odottaa, mitä seuraavat kymmenen vuotta tuovat jälleen tullessaan.

 

Olisi mahtavaa saada juuri sinusta asiakas, jota muistella vielä kymmenen vuoden päästäkin!

 

Ota yhteyttä tästä!