Sertifioitu märkätilatöiden valvonta Lapissa

Märkätilatyöt ovat rakennuksen sisäremonteista vaativimpia ja ne edellyttävät tekijöiltä ja valvojalta lujaa ammattitaitoa ja tinkimätöntä huolellisuutta. Märkätilan rakentamista suunnittelevan on hyvä olla yhteydessä alan ammattilaiseen, jolla on kokemusta siitä mitä tulee ottaa huomioon toimivan märkätilan rakentamisessa.

Märkätilatöiden valvontapalvelut

Märkätilatöiden suunnittelu

Märkätilan rakentaminen ja remontointi on yksi kiinteistön haastavimpia rakennuskohteita, siksi sen suunnitteluun on syytä paneutua erityisellä huolellisuudella. Kylpyhuoneen laskennallinen käyttöikä käytöstä riippuen on 25-35 vuotta, tästä syystä tuleekin miettiä onko remontoidessa syytä tehdä jotain erityisiä varauksia muiden järjestelmien osalta. Tällaisia ovat esimerkiksi kerrostalorakentamisessa varautuminen vesijohtojen ja viemäreiden uusimiseen tai omakotiasujilla varautumista kylpyhuoneen lattialämmityskaapeleiden käyttöiän ylittymiseen.

Märkätilatöiden valvonta

Märkätilatöiden valvonnassa kumppaniksi kannattaa valita henkilösertifioitu valvoja, joka on todistetusti opiskellut märkätilarakentamisen erityispiirteitä. Valvojan tärkeimpinä tehtävinä on aloituskatselmuksessa tarkastaa ennen töiden aloittamista tehtävät toimenpiteet (ilmoitukset, asbestikartoitus, yms.)
Purkukatselmuksen yhteydessä tarkastetaan rakenteiden kunto, mahdolliset vaurioituneet seinä/lattiarakenteet sekä tarkistetaan rakenteiden kosteudet. Purkukatselmuksen yhteydessä varmistutaan myös siitä, voidaanko remontti suorittaa rakenteiden osalta suunnitellulla tavalla.
Vesieristetarkastukset tulee tehdä rakennusmääräysten vaatimalla tasolla, sekä kirjata ylös käytetyt tuotteet ja vesieristäjä. Vesieristystarkastuksesta tehdään virallinen vedeneristeentarkastuslomake, joka liitetään osaksi valvontapöytäkirjaa.

Kattava raportointi

Märkätilavalvoja raportoi kunkin työvaiheen kattavasti siten, että kokonaan ulkopuolinen henkilö pystyisi kertomaan miten kylpyhuoneremontti on suoritettu. Eli siis jokaisesta valvonta käynnistä tulee oma osionsa raporttia varten sisältäen tehdyt erityishavainnot vaiheittain ja riittävästi kuvia, joista työsuoritukseen voi palata jälkeenpäin. Insinööripalvelut Poweria Oy:n valvomista kohteista tilaaja saa muutakin kuin laskun maksettavaksi ja yhden A4-paperin, josta ilmenee rakennuskohteen osoite.

Tilaaja näkee siis valvontatyön suorituksen raportista, ei pelkästään laskusta!

Tarvetta märkätilatöiden valvonalle?

Pyydä tarjous

Tekemiämme kohteita

Lisää kohteita

 • Lisää kohteita

  Urakka
  Asiakas
  Vuosi
  Kylpyhuoneremontin valvonta ja projektinjohto (17 kylpyhuonetta)
  As Oy Ahkio
  2022
  Kylpyhuoneremontin valvonta ja projektinjohto (10 kylpyhuonetta)
  As Oy Lapinkävijäntie
  2022
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelu, projektinjohto ja valvonta
  As Oy Lapinsilmu
  2021
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelu & hankkeen kilpailutus
  As Oy Kahavetolainen
  2021
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelu & hankkeen kilpailutus
  As Oy Lapinkävijäntie
  2021
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelu & hankkeen kilpailutus
  As Oy Ahkio
  2021
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelija
  As Oy Huhtalantalo
  2020
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelija
  As Oy Markkinakatu
  2020
  Kylpyhuoneiden korjaustyösuunnittelu & Rakennuttajakonsultti
  As Oy Kimminkulma
  2020
  Märkätilatöiden valvonta
  As Oy Kolpeneentie
  2019

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarvitsetko tarjouksen?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

puh. +358 400 801 454
antti.palovaara@insinooripalvelut.com