Taloyhtiöiden rakennusten muutossuunnittelu

Rakennuksen käyttötarkoituksen tai huonejärjestyksen muutosten yhteydessä tulee hankkia tarvittavat luvat viranomaiselta, sekä suunnitella rakennuksen toimivuus jatkossa. Huolellinen suunnittelu ennen hankkeen aloittamista vähentää yllätysten riskiä ja mahdollistaa tarkemman urakkaohjelman laatimisen.

Rakennusten muutossuunnittelupalvelut

Insinööripalvelut Poweria Oy:ssä suunnitteluun panostetaan hankkeen alusta alkaen. Teemme suunnittelua taloyhtiöiden rakennuslupaa vaativiin korjaus- ja muutoskohteisiin. Meille on tärkeää suunnittelun alusta lähtien ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Suunnittelun aluksi kartoitamme kohteen suunnittelukäynnillä. Suunnittelukäynti antaa kokonaiskuvan kohteesta, sen aikana teemme kohteesta myös aina huolelliset mittaukset.

Olemme erikoistuneet energiaremonttien suunnittelun sekä taloyhtiöiden saneeraushankkeisiin.

Rakennuspiirrosten sähköistäminen

Saneeraushankkeen suunnittelun yleisimpiä aloitustoimenpiteitä on etsiä olemassa olevat rakennuspiirrokset. Yleensä alkuperäiset rakennuspiirrokset ovat paperille tulostettuja/piirrettyjä ja montakymmentä vuotta vanhoja, tästä syystä niiden hyödyntäminen uuden hankkeen suunnittelussa on verrattain vähäistä. Alkuperäiset kuvat piirretään sähköiseen muotoon ennen hankkeen varsinaista suunnittelua, tällöin kaikki suunnittelijat voivat hyödyntää tehtyjä kuvia.

Kauttamme voitte kysyä tarjouksen myös rakennuksen 3D-keilauksesta, jossa rakennuksen muodot ja mitat näkyvät millilleen.

 

Onko taloyhtiölläsi tarvetta suunnittelulle tai rakennuspiirrosten sähköistämiselle?

Pyydä tarjous

Toteuttamiamme kohteita

 • Toteuttamiamme kohteita

  Urakka
  Asiakas
  Vuosi
  Taloyhtiön ikkunaremontin suunnittelu ja kilpailutus
  As Oy Kisura
  2021
  Piha-alueen muutostöiden suunnittelu, hankkeen kilpailutus & Valvonta
  As Oy Pullinrova
  2021
  Vesikatteiden ja yläpohjan suunnittelu ja hankkeen kilpailutus
  KOY Ylläksen tunturihonka
  2021

Tarvitsetko tarjouksen?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

puh. +358 400 801 454
antti.palovaara@insinooripalvelut.com