Asiakasystävällinen ja kustannustehokas korjaushanke

Asiakasystävällinen ja kustannustehokas korjaushanke taloyhtiössä voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Tärkeintä on, että hanke suunnitellaan huolella ja toteutetaan ammattitaidolla, jotta sen kesto ja kustannukset saadaan minimoitua. Alla esittelemme neljä hyväksi havaittua keinoa laadukkaan korjaushankkeen toteuttamiseksi.

 

1. Huolellinen suunnittelu

 

Korjaushankkeen suunnittelussa kannattaa huomioida kaikki mahdolliset ongelmat ja vauriot, myös tulevat remontit. Esimerkiksi kerrostalon yksittäisen kylpyhuoneen saneerauksessa on hyvä huomioida mahdollinen lähitulevaisuudessa tapahtuva taloyhtiön putkiremontti. Suunnitteluvaiheessa kannattaa myös miettiä, miten korjaus vaikuttaa taloyhtiön asukkaisiin ja pyrkiä minimoimaan haitta asukkaille. Hyvällä suunnittelulla kustannukset voidaan pitää pitkässä juoksussa alhaisempina.

 

2. Ammattitaitoinen urakoitsija

 

Kustannustehokas ja asiakasystävällinen korjaushanke edellyttää ammattitaitoisen urakoitsijan valintaa. Urakoitsijan tulee olla luotettava ja kokenut, jotta korjaustyöt saadaan tehtyä nopeasti ja laadukkaasti. Insinööripalvelut Poweria Oy käyttää vain hyväksi todettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita hankkeiden toteutuksessa. 

 

3. Aikataulutus

 

Korjaushankkeen aikataulutus on tärkeä tekijä kustannusten ja haittojen minimoimiseksi. Korjaustyöt kannattaa ajoittaa sellaisiin ajankohtiin, jolloin asukkaille aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa ja urakoitsijoilla on hiljaisempaa.

 

Tarjouspyyntöä lähettäessä tilaaja voi esittää toiveen hankkeen toteutusaikataulusta. Tarkkaan määritellyn päivämäärän sijaan kannattaa kuitenkin määritellä hieman laajempi aikaikkuna, jotta hankkeesta saadaan mahdollisimman kustannustehokas. Kun aloituspäivästä voidaan joustaa, myös urakoitsijan puolelta kertyviä turhia lisäkustannuksia pystytään karsimaan. Aikataulutus koko laajuudessaan suunnitellaan urakoitsijan kanssa yhdessä, varmistaen näin hankkeen sujuva läpimeno.

 

4. Viestintä

 

Onnistunut korjaushanke edellyttää avointa ja selkeää viestintää taloyhtiön asukkaiden kanssa. Asukkaille tulee tiedottaa korjaushankkeen etenemisestä ja sen vaikutuksista heidän arkeensa. Asukkaita kannattaa myös kuunnella ja ottaa huomioon heidän toiveensa ja tarpeensa korjaushankkeen toteuttamisessa. Me haluamme palvella asukkaita mahdollisimman hyvin ja hyödynnämme toimiessamme muun muassa sähköisiä asiakaskyselyitä. Palautteeseen vastaamme nopeasti.

 

Insinööripalvelut Poweria Oy:n palvelumalli on ennen kaikkea kustannustehokas ja asiakasystävällinen. Yhtiön ammattilaiset suunnittelevat korjaushankkeet huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin hankkeen kustannukset ja kesto saadaan minimoitua. Käytämme korjaushankkeiden suunnittelussa ja valvonnassa aina nykyaikaista teknologiaa, kuten 360-kuvausta, jota hyödyntämällä vältämme ylimääräisiä turhia ja kalliita käyntejä kohteessa.

 

Onko korjaushanke taloyhtiöllenne ajankohtainen? Ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri teille parhaan ratkaisun – asiakasystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Ota yhteyttä tästä!